Nita Viitanen

Ensimmäiset voimapunnerrus- kilpailuni olivat 18.3. 2017 Power teamilla, Porissa.

Kilpailin sekä maksimivoimapunnerruksessa- että toistovoimapunnerruksessa.

 

Nämä kummatkin lajit olivat minulle ihan uusia, sillä olin aiemmin treenannut vain tavallista penkkipunnerrusta. Kilpailut kuitenkin kiinnostivat minua niin paljon, että päätin mennä kokeilemaan.

Valmentajanani toimii isäni, joka myös kannusti minua lähtemään kisaamaan.

 

Hän oli myös kisapäivänä mukanani. Päivä oli jännittävä, mutta pysyin kuitenkin rentona kokoajan. Kilpailutilanteet eivät olleet minulle mitenkään uusia, sillä kokemusta on kertynyt edellisen lajin, kilpacheerleadingin mukana. Kilpailupäivänä näin jonkin verran vanhoja tuttuja, mikä toi kilpailutilanteeseen varmuutta.

 

Päivän aikana sain myös paljon kehuja ja kannustuksia uusilta ihmisiltä. Kilpailupäivä oli mielestäni todella onnistunut, sain lisää kokemusta ja varmuutta syksyn SM-kilpailuihin.